S2009 Fish Finder

S2009-ekkolodd kombinerer CHIRP-aktivert ekkolodd med en 9-tommers stående skjerm for maksimale dybdedetaljer, og med intuitiv bruk med tastatur for pålitelig kontroll under alle forhold.

Dette dedikerte ekkoloddet integreres problemfritt med andre Simrad-displayer, samtidig som de tilbyr cruisekapteiner og sportsfiskefartøy med lang rekkevidde samme pålitelighet som en frittstående ekkoloddplattform.

Les merShow less
Merke:
Beskrivelse

Integrert CHIRP-ekkolodd:

S2000-serien har en innebygd ekkoloddmodul med CHIRP-teknologi for å gi høyere oppløsning, bedre målseparasjon og bedre bildeklarhet enn et tradisjonelt ekkolodd. Simrad-teknologi gjør CHIRP tilgjengelig ikke bare for CHIRP-svingere til spesielle formål, men også for tradisjonelle svingere med én frekvens. Dette gir en kostnadseffektiv oppgradering til CHIRP-teknologi ved å installere et ekkolodd for fiskeleting i S2000-serien for bruk med den eksisterende svingeren. Installasjonen er enkel takket være plug-and-play-porten for Simrad- og Airmar-svingere med blå 7-pinners kontakter, og en rekke valgfrie adaptere for enkel ettermontering til andre typer svingere.

9-tommers stående skjerm:

S2009 maksimerer skjermstørrelsen ved begrenset monteringsplass, med en kompakt 9-tommers stående skjerm som er perfekt for midtkonsoller. Det vertikale oppsettet har detaljert visning av vannsøylen, slik at det er enkelt å skille mellom fiskebuer og andre sentrale elementer. Menytaster for direktetilgang ved siden av skjermen gir intuitiv betjening av menyalternativer på skjermen slik at du har tilgang til innstillinger og funksjoner med én knapp. Med pålitelig og langvarig betjening og tydelig, følbar tilbakemelding er de store knappene til S2009 godt egnet for bruk ved urolig sjø, ved høy hastighet og med våte hender eller hansker.

Nettverkstilkobling og utvidelse:

Det er enkelt å dele ekkolodddata med andre Simrad-skjermer over et Ethernet-nettverk. Ekkoloddene i S2000-serien kan også brukes som dedikerte skjermer for den innebygde ekkoloddmodulen på Ethernet-tilkoblede Simrad-multifunksjonsskjermer. Dette frigjør hovedskjermen til andre formål, for eksempel navigasjon eller radar. Andre enheter kan integreres via NMEA 2000®- og NMEA 0183®-tilkobling.
Dette åpner for ytterligere funksjonalitet, som å markere et veipunkt på kartplotteren direkte fra ekkoloddets historikkskjerm for å gå tilbake til et lovende sted.

OBS! Minimumskrav til produkter:

Krever en kompatibel CHIRP- eller enkeltfrekvenssvinger. Kompensering for vertikal bølgegang krever et Simrad HS60- eller HS70-satellittkompass.

Nøkkelfunksjoner:

 • Integrert 9-tommers stående skjerm
 • Høy lysstyrke som passer utmerket for montering utendørs
 • Høy dybdegjennomtrengning og pinghastighet
 • Enkel betjening med 8 menytaster for direktetilgang
 • Tilpass visningen for å markere målene du er interessert i
 • Brakettmontering eller innfelt montering (brakett inkludert)

Hva inneholder esken?

 • S2009 OG R2009 BRAKETTMONTERINGSPAKKE.
 • Brakettskruer for NSS evo2/Zeus2/HDS gen2T.
 • Strømkabel, 4-pinners.
 • SOLDEKSEL S2009 OG R2009.
 • MONTERING FOR SKYGGEDEKSEL S2009 OG R2009.

Les merShow less
Produktdetaljer
000-12185-001
Sist vist
S2009-ekkolodd kombinerer CHIRP-aktivert ekkolodd med en 9-tommers stående skjerm for maksimale dybdedetaljer, og med intuitiv bruk med tastatur for pålitelig kontroll under alle forhold. Dette dedikerte ekkoloddet...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.