StructureScan® 3D Module and Transducer

StructureScan® 3D-visningen skanner verden under båten og gir et høyoppløselig 3D-bilde av det som befinner seg under overflaten.
Du ser umiddelbart hvor fisk og struktur befinner seg i forhold til båten, med en bildelignende visning du enkelt kan panorere, tilte og rotere for å få perfekt perspektiv.

Les merShow less
Merke:
Beskrivelse

StructureScan® 3D-visningen skanner verden under båten og gir et høyoppløselig 3D-bilde av det som befinner seg under overflaten. Du ser umiddelbart hvor fisk og struktur befinner seg i forhold til båten, med en bildelignende visning du enkelt kan panorere, tilte og rotere for å få perfekt perspektiv.

Utforsk strukturer med fisk i 3D:

StructureScan 3D fjerner usikkerheten når du tolker detaljene på bunnen, slik at du virkelig kan se undervannsterrenget og strukturer der det finnes fisk. Utforsk hva som er under båten, med enkle, forhåndsinnstilte utsiktspunkt, eller ta total kontroll og panorer, tilt og roter for å få perfekt perspektiv under vann. Tilpass visningen for å markere fiskestimer, fremheve bunnkonturer og bruke andre forbedringer for å finne fisken eller strukturen du leter etter.

Superbred, høyoppløselig skanning:

3D-ekkoloddmodulen og svingeren har svært bred bunnstrukturvisning, som rekker opptil 180 m på hver side av båten. Høyoppløselig skanning gir detaljerte 3D-bilder, i tillegg til forbedret ytelse med klassisk SideScan- og Downscan Imaging™-visning. Kombiner 3D-visning med disse forbedrede StructureScan® HD-visningene for å få ny innsikt og mer effektivt søk i fiskeområder.

Enkel oppgradering eller ny installering:

StructureScan 3D Skimmer®-svingeren kan monteres på akterspeilet, jack-platen eller trinnet. 3D-ekkoloddmodulen har plug-and-play-tilkobling til svingeren og alle kompatible Simrad-multifunksjonsskjermer. Tre innebygde Ethernet-porter gjør det enkelt å dele ekkoloddfunksjoner på flere skjermer, og koble til annet nettverkstilbehør.

Minimumskrav til produkter:

StructureScan 3D-visning er tilgjengelig på Simrad-multifunksjonsskjermene NSS evo3/evo2 og NSO evo3/evo2.
Montering av svingeren på jack-plate krever et monteringssett for akterspeil i tillegg.
Montering på undersiden av et trinn krever et sett for innfelt montering i tillegg.

Nøkkelfunksjoner:

  • Utforsk undervannsterreng og strukturer med fisk i 3D
  • Umiddelbart resultat med enkle forhåndsinnstilte utsiktspunkt
  • Du kan panorere, tilte og rotere for å få perfekt perspektiv
  • Superbred, høyoppløselig skanning gir deg ny innsikt
  • Kombiner 3D-visning med klassisk SideScan- og Downscan Imaging™-visning
  • Enkel oppgradering og installering med plug-and-play
  • Skimmer®-svingeren kan monteres på akterspeilet, jack-platen eller trinnet

Les merShow less
Produktdetaljer
000-12395-001
Sist vist
StructureScan® 3D-visningen skanner verden under båten og gir et høyoppløselig 3D-bilde av det som befinner seg under overflaten. Du ser umiddelbart hvor fisk og struktur befinner seg i forhold til båten, med en...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.