AP48 Autopilot Controller

Autopilotkontrollen AP48 er utviklet for å gi optimal klarhet, respons og brukervennlighet under alle forhold.
En 4,1-tommers fargeskjerm med beskyttende optisk glass viser all informasjon tydelig, mens et stort betjeningshjul i aluminium og dedikerte dodge-knapper gir rask og nøyaktig justering av kursen.

Les merShow less
Merke:
Beskrivelse

Intuitiv autopilotkontroll:
AP48 kombinerer det samme intuitive grensesnittet som på den kompakte AP44 med et større betjeningshjul, dedikerte dodge-knapper og annen betjening på et utvidet tastatur.
Betjeningshjulet på AP48 gir presis styring, mens dodge-knappene gjør det mulig å umiddelbart endre kursen i trinn på én eller ti grader.
De store knappene på AP48 er perfekte for bruk med våte hender eller hansker. Skjermen har beskyttende optisk glass for å sikre optimal synlighet under alle forhold, og hindrer kondens og dugg.
Den transflektive LCD-teknologien tar i bruk reflektert sollys for å gjøre skjermen tydeligere.
På den måten får du overlegen synlighet på dagtid og lavere strømforbruk sammenlignet med tradisjonelle skjermer med bakgrunnsbelysning.


Enkel tilgang til avanserte funksjoner:
Simrad-autopiloten kan mye mer enn å holde kursen. AP48 gir deg enkel tilgang til en rekke innebygde svingmønstre som er utviklet for å hjelpe deg med fisking, dykking eller rett og slett bare en rask og effektiv U-sving. Styring uten avdrift motvirker effekten av vind og tidevann og holder båten på rett spor over grunn ved gjeldende kurs uten at du trenger å angi et rutepunkt eller en rute manuelt. Med dybdekontursporing kan du opprettholde en konstant vanndybde under båten, og dette fungerer som et perfekt verktøy for fiske fra skjær eller der vannet brått blir dypere.

Lavtbyggede med et lekkert design:
AP48 er utviklet for å brukes med Simrad Glass Helm-skjermer, instrumenter og pilot-betjeninger. Den har en moderne stil med en lav, innfelt profil på bare åtte millimeter, uten betjeningshjulet. Det smarte oppsettet maksimerer størrelsen på AP48-skjermen og -betjeningen, samtidig som størrelsen holdes på et minimum slik at innfelt montering er lett nær sagt overalt. Kontrollenheten kan også monteres på en brakett slik at du har enda flere

  • Intuitivt autopilotgrensesnitt med utvidet tastatur
  • Stort, robust betjeningshjul for presis og nøyaktig styring
  • 4,1-tommers fargeskjerm med beskyttende optisk glass
  • Dedikerte dodge-knapper med trinn på én eller ti grader
  • Automatiske svingmønstre for drivstoffeffektiv, håndfri manøvrering
  • Styring uten avdrift holder kursen mot vind og tidevann
  • Dybdekontursporing gjør det enkelt å fiske fra skjær eller der vannet brått blir dypere
  • Enkelt oppsett med automatisk justering og kalibrering
  • Bro-design i glass med lav profil

Les merShow less
Produktdetaljer
000-13894-001
Sist vist
Autopilotkontrollen AP48 er utviklet for å gi optimal klarhet, respons og brukervennlighet under alle forhold. En 4,1-tommers fargeskjerm med beskyttende optisk glass viser all informasjon tydelig, mens et stort...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.