StructureScan 3D Transducer Only

Denne Skimmer®-svingeren fungerer med StructureScan® 3D-modulen (selges separat) og skaper en høyoppløselig, tredimensjonal visning av undervannsterreng og strukturer der det finnes fisk.
Den medfølgende braketten gjør det lett å montere enheten på akterspeilet eller trinnet. Den kan også monteres på jack-platen eller innfelles med valgfrie monteringsalternativer.

Les merShow less
Merke:
Beskrivelse

Produktinformasjon:

Denne Skimmer®-svingeren fungerer med StructureScan® 3D-modulen (selges separat) og skaper en høyoppløselig, tredimensjonal visning av undervannsterreng og strukturer der det finnes fisk. Du ser umiddelbart hvor fisk og struktur befinner seg i forhold til båten, med en bildelignende visning du enkelt kan panorere, tilte og rotere for å få perfekt perspektiv. Den medfølgende braketten gjør det lett å montere enheten på akterspeilet eller trinnet. Den kan også monteres på jack-platen eller innfelles med valgfrie monteringsalternativer.

Minimumskrav til produkter:

StructureScan 3D-visning krever StructureScan 3D-modul (selges separat) og Simrad-multifunksjonsskjerm NSS evo3/evo2 eller NSO evo3/evo2. Montering på jack-plate krever et monteringssett for akterspeil i tillegg. Montering på undersiden av et trinn krever et sett for innfelt montering i tillegg.

Nøkkelfunksjoner:

  • StructureScan® 3D-svinger
  • Skanner opptil 180 m på hver side av båten
  • Støtter akterspeil-, trinn- og jack-platemontering

Les merShow less
Produktdetaljer
000-12396-001
Vedlegg
StructureScan-3d Transducer
StructureScan-3d Transducer Installation Manual
Last ned (3.56MB)
Sist vist
Denne Skimmer®-svingeren fungerer med StructureScan® 3D-modulen (selges separat) og skaper en høyoppløselig, tredimensjonal visning av undervannsterreng og strukturer der det finnes fisk. Den medfølgende braketten...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.